Burger King Helsingissä

Vimme yönä päädyimme Tornin American barin jälkeen kokeilemaan Mannerheimintielle avattua Burger Kingiä ihan vain koska se sattui olemaan viimeinkin siinä.

Yöaikaan ei joutunut jonottamaan sisään, mutta sisällä joutui jonottamaan senkin verran. Mutta kun sinne kerrankin päätyi, niin olihan se pakko jonottaa loppuun saakka.

Saaliiksi saimme metsästettyä Steakhouse burgerin, small grilled chicken burgerin, ranskalaisia ja chili cheese bites snacksejä.

Kumppani ei erityisesti kehunut kanahampurilaisen makua, mutta oma steakhouse burgeri oli kerrassaan erinomainen fastfood burgeri.

Burgerissa oli grillauksen makua ja barbeque-henkistä kastiketta. Erinomainen iltapala siis.

Myös ranskalaiset olivat onnistuneet. Suolaiset ja rapeat. Nice!

Chili cheese bitet taas sen sijaan olivat aika mitäänsanomattomia ja jäivät pääosin syömättä. Toisaalta en tiedä mitä edes odotin uppopaistetulta juustolta.

Tämä ensikokeilu suomalaisessa Burger Kingissä kuitenkin osoitti, että burgereissa on eroa ja että Helsingin BK:ssa pystytään tekemään maukkaita burgereita. Whopper pitää tietysti vielä käydä kokeilemassa - default-asetuksilla sekä tuunauksilla tuplaksi ja triplaksi.

Ai miksi?

Koska voin.