Täydelliset farkut

Tunkeudun muotibloggareiden alueelle, mutta olen niin tyytyväinen - kun onnistuin löytämään itselleni sopivat farkut. Ja super tyytyväinen, kun farkuista paasaamisen jälkeen Satu yllätti ja osti minulle toiset samanlaiset.

Hyvien farkkujen löytäminen vartalolleni on osoittautunut aikamoiseksi haasteeksi vuosien saatossa. Lyhyet jalat, juoksemisesta paksut reidet ja naisten päiväunia piristävät piukat pakarat ovat yhdistelmä, joka on useille housuvalmistajille haastava.

Viime vuosien aikana parhaat farkkukokemukset ovat olleet:

  • Tiger of Swedenin rock’n’roll henkiset kulutetut farkut, jotka löysin Ateneumin takana sijainneesta Solo for Men-liikkeestä

  • Benettonin kulutetut farkut, joita ostin samalla kertaa kaksi paria Zurichistä

  • Nomon mittatilausfarkut

Ja nyt nämä Tiger of Swedenin Pistolerot.

Tykkään. Vaikka nämä ovatkin aikamoiset pillifarkut.

Tähän ikään mennessä olen jo oppinut, että jos löytyy hyvät housut, joista tykkää – säästää itseltään paljon harmia myöhemmin, kun haluaisikin rikkoontuneet tai haalistuneet housut korvata uusilla… Eikä samaa mallia ole enää mistään saatavilla.

Tykkään, tykkään ja tykkään.