Yleisradio ja Sotshin kisat - tulevaisuus on täällä!

Maailman kalleimmat olympiakisat ovat viimein alkaneet Sotshissa. Ammatillisessa mielessä mielenkiintoinen juttu on nämä verkkopalvelut ja moniplatform-julkaisutoiminta, jonka seurauksena osan lähetyksistä voi seurata mukavasti kotidohvalla televisiosta – ja kaiken muun voi seurata netistä joko tietokoneella, älypuhelimella tai tabletille.

On ollut todella mukava nähdä, että homma on toiminut hyvin ja palvelut ovat olleet oikeasti hyödyllinen lisä penkkiurheilijalle. Mikäs sen mukavampaa kuin pystyä seuraamaan kahta tai useampaa hieman hitaasti etenevää lajia samaan aikaan, ja vielä kommunikoida kamppailujen tilanteesta ja tapahtumista muiden penkkiurheilijoiden kanssa samaan aikaan Twitterissä.

Yllätyin myös positiivisesti, kun täysin yllättäen tuli tweettaus olympiajoukkueen viralliselta tililtä Let Me Google That For You-henkeen.

Tästä puuttuu enää edesmenneen Sofanaticsin virtuaalikatsomo kollektiivisine kannustamisineen ja virtuaali-iloitteluineen.