Brunssi tuli Itikseen!

Nyt-liite huomioi joku aika sitten, että brunssilinja liikahti Itään saakka ja tänään kävimme kokeilemassa.

Pöydässä ollut menu oli valitettavasti …. Viime viikolta.

Olen asunut idässä vasta parisenkymmentä vuotta ( hairahdusta pohjoiseen ja Töölön seudulle ei lasketa ) - enkä ole kai koskaan nähnyt Stoan ravintolaa näin täynnä maksavista asiakkaista.

Kävimme pöytien kimppuun innolla. Tahnat ja kasvikset olivat The juttu, vaikka lämpimistä ruuista löytyikin niiden seuraksi myös herkullisia lihapullia ja cuscusta.

Ei näytä tässä kuvassa hätäiseen napattuna juuri miltään, mutta maistui erinomaiselta. Satu tuntui myös nauttivan ja tykkäsi kasvisten lisäksi saatavilla olleista hedelmistä. Vielä kun lämpimiin ruokiin tulisi vaikka erilaisia lihoja ja makkaroita kokeiltavaksi näiden kasvisten ja tahnojen kanssa, niin olisin todella tyytyväinen. Samoin tabboulehin raikkautta kaipaisi valikoimaan mukaan.

Makealta puolelta löytyi erilaisia kakkua, mango-smoothie ( mahdollisesti mango ) ja teetä. Ei liikaa, ei liian vähän.

Makeat herkut oli jännästi kasattu DJ-kopin luokse, eli käydessäsi jälkiruuan kimppuun väkisinkin kävit samalla myös nyökkäilemässä ja hymyilemässä letkeää musiikkia soittaneelle dj:lle.

Pöydässä kommentoin, että toisaalta on täysin järjestöntä - että paikassa on DJ soittelemassa livenä musiikkia – mutta toisaalta siitä tulee tilaan ihan erilainen fiilis ja kokemus. Ihan sama vääntelisikö se kaveri tiskin takana vain nappeja ja kaikki olisi miksattu valmiiksi, se fiilis on vaan eri.

Todo-listalle menee siis käydä uudestaan kokeilemassa ja toivomassa, että mahdollisuus viikonloppubrunssiin täällä kotiseuduilla pysyisi jatkossakin - ja että laatu pysyisi tällä tavalla hintansa arvoisena.

Luultavasti törmäämme siellä muutamaan muuhunkin.