Verkkokauppa ja kolmen tunnin pikatoimitus

Verkkokauppa.com:n tiedote uudesta pikatoimituspalvelusta herätti allekirjoittaneessa välittömästi mielenkiintoa, olinhan aiemmin kritisoinut kovaan ääneen hidasta logistiikkaa Suomen sisällä ja Verkkokauppa.com:n kämmäilyjä tilauksieni kanssa.

Kolmen tunnin pikatoimitus Helsingissä kotiin tai toimistoon kuulosti erinomaiselta idealta. Enää ei tarvitsisi lähteä Ruoholahteen saakka arvailemaan löytyykö tavara vartissa vai kahdessa varaston puolelta, vaan tavara tuotaisiin kotiin tai toimistoon - säästäen sinun ajan johonkin tuottavampaan. ( Lue lisää )

Tämähän lupaa kovaa iskua kaikille muille kodin elektroniikkaa ja tietotekniikkaa myyville, sillä mikäli konsepti ottaa kunnolla tuulta allensa ja hinta pysyy järkevänä, ei enää ole sillä kivijalkakaupalla ja sen lähisijainnilla niin paljon väliä kun verkkiksen paketti saapuu perille suunnilleen samassa ajassa.

Pakkohan sitä oli testata. Tieteen nimessä.

Tilaus meni sisään ja tutut sähköpostit tulivat postilaatikkoon tilauksen vastaanotosta, sekä yllättävän nopeasti myös tieto lähetyksestä. Sähköpostissa mainittiin Itella, joten odotin jännityksellä mitä tuleman pitää.

Tiedoissa oli lukenut, että lähetti soittaisi ennen saapumista - mutta yllättäen puolentoistatunnin päästä ovikello soi ja Bringin virolainen lähetti toi paketin. Se että puhelua ei tullutkaan ei harmittanut lainkaan.

Paketista kuoriutui Lumia 1020 ja kamera-grippi.

Lähiaikoina kirjoittelen enemmän kokeilusta sopeutua iPhonen jälkeen Lumiaan. Ja riittääkö monster-kamera korvaamaan kaiken sen, mitä verrattuna iPhoneen menettää.